ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ: 210 2791055
Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ανοιχτό και παραδίδει άμεσα!

Η εταιρία μας

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΔΕΝΔΗ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2014 από τον Παναγιώτη & Κωνσταντίνο Δένδη συνεχίζοντας με αισιοδοξία το έργο των προγόνων τους με την επωνυμία Δένδης Ιγνάτιος. Δραστηριοποιείται στον τομέα των εξαρτημάτων και αναλώσιμων ειδών στο χώρο των υδραυλικών, ειδών υγιεινής, ηλιακών συστημάτων και ειδών θέρμανσης.

Από την ίδρυση της έως σήμερα η εταιρεία εδρεύει στην οδό Αλέκου Παναγούλη  & Αλαίας, Νεα Ιωνία Αττικής, περιοχή που βρίσκονται και οι αποθήκες των εμπορευμάτων της.

Σήμερα έχει αναλάβει ήδη καθήκοντα η δεύτερη γενιά της οικογένειας μας ατενίζοντας με αισιοδοξία και πίστη στο μέλλον έχοντας πλούσιο βιογραφικό, ιστορία και παράδοση στον τομέα των υδραυλικών ειδών.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με επώνυμους οίκους στο χώρο του υδραυλικού εξοπλισμού που είναι αναγνωρισμένοι παγκοσμίως και εγγυώνται την ποιότητα των προϊόντων τους, προσφέροντας προϊόντα με τα υψηλότερα standards και έχοντας πάντα ως βασικό άξονα την βέλτιστη σχέση τιμής – ποιότητας.

Στην εταιρεια μας θα βρείτε αναμεικτικες μπαταριες ολων των τυπων των εταιριών    (FIORE , GROHE, VIOSPIRAL,MODEA , OTTONE MELODA  ) , Ηλεκτρικούς και  Ηλιακούς  Θερμοσίφωνες των εταιριών  ( NOBEL  . ELCO  . ΗΛΙΟΑΚΜΗ , ΗΛΙΟΘΕΡΜΟ ) , σωληνες  και  εξαρτήματα όλων των  τυπων και  οτι απαιτειται σε  καθε  ειδους υδραυλική  εγκατάσταση  και εγκατάστασης  θέρμανσης .


Η δυναμική συνεργασία σας με την εταιρεία ΑΦΟΙ ΔΕΝΔΗ Ο.Ε. μας βοηθάει να βελτιώνουμε συνεχώς την ποικιλία των προϊόντων μας, τις τιμές μας αλλά κυρίως τις υπηρεσίες μας προς εσάς.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.

Παναγιώτης Δένδης
Διπλ. Μηχανικός Οικονομίας & Διοίκησης
ΜSc MBA EΘνικού Μετσοβιου Πολυτεχνείου
Κωνσταντίνος Δένδης
Ενεργειακός Μηχανολόγος ΤΕ